Koeltechnische Bedrijven

Groothandel voor Koeltechnische bedrijven.

Koeltechnische bedrijven kunnen tegen extra gunstige voorwaarden deurrubber profielen, scharnieren, sluitingen, randverwarmingen en aanverwante niet stek plichtige onderdelen inkopen.
Naast gunstige inkoopvoorwaarden, kunt u ook altijd bij ons terecht voor vragen inzake de toe te passen magneetramen en deurrubbers en voor welke toepassingen deze geschikt zijn.
Door onze jarenlange ervaring met het vervangen en verkopen van deze deurprofielen, kunt u er van op aan dat wij u het juiste advies geven.
Daarnaast hebben wij een grote kennis van hang en sluitwerk, randverwarmingen, condenswaterpompen en aanverwante onderdelen.

Hiernaast is er meer als 35 jaar handson ervaring in de koeltechniek, van eenvoudige singel machines tot complexe adapcool geregelde multiplex systemen inclusief ammoniak en sub en transcritische co2 installaties.
Mocht u ooit tijdens uw werkzaamheden tegen problemen aanlopen, neem gerust contact op, wellicht kunnen wij u van dienst zijn en met raad terzijde staan.

U wilt in aanmerking komen voor handels korting op de op de website vermelde prijzen, maak dan een account aan.

Zorgt u ervoor dat alle velden zijn ingevuld, met name de bedrijfsnaam, kvk nummer en btw nummer.
Wij gebruiken dit om te controleren, zodat alleen koeltechnische bedrijven van deze regeling gebruik kunnen maken.

Neem contact op of stuur een mail zodat wij uw account kunnen aanpassen en u de groothandels korting kunt toepassen.

Natuurlijk kunt ook telefonsich of per mail contact opnemen.

Zodra wij alle gegevens hebben gecontroleerd, passen wij uw account aan, u kunt dan direct online controleren welke prijs u betaalt.

Koeltechnische bedrijven kunnen ook op rekening kopen, de eerste levering dient wel altijd vooraf betaald te worden.